VISA Electron MasterCard VISA JCB Dankort + VISA/Dankort Maestro

Endure Beauty

Wij zijn leverancier en distributeur van Endure Beauty in Nederland
Lees meer onderaan de pagina

Endure Beauty

EndureLash® biologische oogmake-up remover doek is gemaakt van

60% biologische bamboe viscose

30% biologisch katoen
10% spandex ponte
Door deze materialen te weven, kan de doek effectief en voorzichtig uw oogmake-up verwijderen door deze eenvoudig uit te wringen met gematigd tot warm water.


De doek maakt uw routine voor het verwijderen van oogmake-up hygiënischer en hypoallergeen.

Herbruikbaar en milieuvriendelijk
 

EndureLash® is gemaakt van duurzaam materiaal dat kan worden gewassen zonder zijn unieke eigenschappen te verliezen, wat een hygiënischer methode biedt om je wimperextensions te drogen en je oogmake-up te verwijderen.

 

Uw verbruik van wattenschijfjes neemt af, waardoor het milieu wordt ontzien.
EndureLash® is keer op keer te gebruiken en heeft een levensduur van ca. 9 maanden


Praktisch
EndureLash® is perfect voor iedereen die veel onderweg is. Het EndureLash®-doek zit standaard in de handtas, op het werk, tijdens de fitness, bij het zwembad, op het strand en is absoluut onmisbaar als je op reis bent!


De vrouw en uitvinder achter EndureLash® is de Amerikaanse Nikki Huebner, die het product in 2016 creëerde omdat ze zelf problemen had met haar wimperextensions en geïrriteerd was dat de wimpers eraf vielen toen ze haar oogmake-up verwijderde en merkte dat ze aan elkaar bleven plakken toen ze nat was, dus ging ze op zoek naar alternatieven voor oogmake-up remover.


Nikki Huebner heeft vervolgens vernomen dat EndureLash® ook een populair product is geworden voor vrouwen die geen wimperextensions gebruiken. Tot haar grote verbazing hebben alle soorten vrouwen hun enthousiasme uitgesproken voor EndureLash® omdat de doek ook allergie- en milieuvriendelijk is.


EndureLash® wordt vervaardigd in de VS.


EndureLash® wordt overal in de VS verkocht in schoonheidsklinieken en vooral in salons die gespecialiseerd zijn in wimperextensions, maar ook in gewone winkels hebben succes met de verkoop van dit product. Met haar product heeft Nikki Huebener echt een behoefte onder vrouwen getroffen.