Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA JCB Maestro

Pure Garden

Wij zijn leverancier en distributeur van Pure Garden in Nederland

Lees meer onderaan de pagina

 

preload spinner

Pure Garden ontwikkelt en maakt biologische kruidenmelanges op maat en je kunt de wereld op een andere en spannendere manier proeven.

Pure Garden levert meer dan alleen kruiden, ze ontwikkelen op maat gemaakte biologische kruidenmixen en je kunt de wereld op een andere en spannendere manier proeven.

 

Achter Pure Garden staan ​​Maria-Louise Beuchert en Aron Hamann. Ze hebben allebei jarenlange ervaring in de specerijenindustrie en het bedrijf komt voort uit puur enthousiasme voor specerijen en goede smaak.

 

Mengsels die de zintuigen proeven en uitdagen

 

Bij Pure Garden vind je altijd een ruime keuze aan kruidenmelanges, maar ze geven ook toegang tot een wereld van nieuwe en meer onconventionele biologische ingrediënten
 

Je kunt iets heel gewoons krijgen - of iets heel anders
 

Een van de kerncompetenties van Pure Garden is het ontwikkelen van unieke smaakprofielen voor u en uw klanten

 

Veganistische smaak voor iedereen:

  • In samenwerking met een groep veganisten heeft Pure Garden een serie opgebouwd rond heerlijke klassieke veganistische gerechten.
  • De kruidenmixen zijn zo ontwikkeld en geproefd dat ze perfect passen bij de individuele gerechten.
  • Er zijn 6 verschillende om aan boord te gaan.
  • Probeer b.v. het linzenschotel Dahl of wat dacht je van het uitnodigen van de familie voor een klassieker als Chili sin Carne
  • Bij elk kruid vindt u heerlijke en prachtige recepten waarmee u gemakkelijk aan de slag kunt en die u voor uw klanten kunt afdrukken.