Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA JCB Maestro

Paper Water Bottle™

Wij zijn leverancier van Paper Water Bottle ™ in Nederland

Lees meer onderaan de pagina

preload spinner

Pulp-exoskelet: speciaal gemengde combinatie van tarwestro, bamboe, schillen, suikerriet en / of lisdodde
 
Hoe worden deze materialen van de papieren waterfles bij elkaar gehouden? - deze is aan de binnenkant bekleed met ENSO Restore ™
 
Paper Water Bottle - de eerste in zijn soort ter wereld - vertegenwoordigt een nieuwe, innovatieve en echt milieuvriendelijke manier van denken. Het maakt deel uit van alles wat we doen. Het is fundamenteel in de manier waarop we als organisatie samenwerken en in de manier waarop we klanten helpen het volledige potentieel voor hun merken te realiseren. We integreren Paper Water Bottle Technology, dat is gebaseerd op 16 wereldwijde patenten, in onze ontwerpmethodologie en in onze bedrijfsvoering en productieaanpak. Als zodanig informeert en verbetert Paper Water Bottle Technology onze benadering om inzichten van consumenten, ontwerpinnovaties, selectie van grondstoffen en sourcing, en ontwikkeling en productie te begrijpen.
 
Uw ervaring met ons zal anders zijn dan elk ander milieuvriendelijk bedrijf waarmee u mogelijk heeft gewerkt. We hebben opnieuw gedefinieerd hoe ontwerpers, ingenieurs, innovators, consumenten- en bedrijfsstrateeg, materiaalwetenschappers en fabrikanten van wereldklasse samenwerken om uw verwachtingen te overtreffen. Paper Water Bottle biedt consumenten de meest milieuvriendelijke verpakking en producten die mogelijk zijn, en we streven er voortdurend naar om te verbeteren. Dit is niet alleen een pakkende taglijn of zakelijke bravoure. Het is wie we zijn, gebaseerd op wat we geloven, en het is een resultaat van onze collectieve energieën en passies.
 
Wat jaren geleden begon als de onschuldige observatie van een kind dat alle verpakkingen en producten slechts "vuilnis" in de maak zijn, is uitgegroeid tot een diepe, sociaal bewuste consumentengrootstroom. De feiten kunnen niet worden genegeerd. En als zodanig hebben we ons gecommitteerd om een betere manier te vinden. We zijn op de goede weg en gaan in de beste richting. We zouden graag willen dat je met ons meespeelt, ons helpt, ons uitdaagt, met ons samenwerkt en deel uitmaakt van de beweging voor het grotere doel. Onze missie is duidelijk: we zullen helpen onze planeet te redden. Ga je met ons mee?
 
Wereldwijd worden jaarlijks 80 miljard plastic flessen geproduceerd en 80 procent daarvan komt terecht in de oceanen en stortplaatsen die vervolgens 800 jaar nodig hebben om biologisch af te breken.
Hoewel deze statistieken algemeen bekend zijn, wordt er niet genoeg gedaan om de uitkomst te veranderen.
Het oplossen van het probleem van plastic vereist een paradigmaverschuiving op elk niveau: land, industrie en consument.
Om dit te bereiken, is een gemakkelijk te begrijpen 'groot idee' nodig om verandering te bewerkstelligen.
 
Paper Water Bottle ™ is gebaseerd op wereldwijde patenten die gespecialiseerde materialen en productieprocessen integreren tot het hoogste niveau van beschikbare composteerbare prestatiespecificaties.
We willen je graag meer vertellen.
Paper Water Bottle Technology kan merken omzetten in nieuwe, milieuvriendelijke verpakkingen en producten.
Daar definiëren Design Group en Production Groups een nieuw tijdperk van duurzame verpakkingen. Je bent uitgenodigd!
Doe alsjeblieft mee voor de reis vooruit.
 
Paper Water Bottle heeft 16 patenten op hun fles en ontving 11 onderscheidingen voor hun fles.
 
Recyclebaar:
Recyclebare producten zijn alles dat opnieuw kan worden gemaakt in iets nieuws. Materialen gemaakt van de meeste metalen, kunststoffen, glas en karton zijn meestal acceptabel, maar de recyclingpraktijken verschillen per regio. Op de bodem van een container kan een consument het recycle symbool vinden dat is gepaard met een nummer. Het getal binnen het recycle symbool staat voor het type plastic of papier dat wordt gebruikt om de container te produceren. Als u wilt weten of het artikel kan worden gerecycled, neemt u contact op met uw gemeente of het verzamelbedrijf voor specificaties voor geaccepteerd materiaal. Voor meer informatie over pakketten die kunnen worden gerecycled, bezoekt u een resource zoals Afvalbeheer.
 
Biologisch afbreekbaar:
Biodegradable Products Institute (BPI) definieert "biologisch afbreekbaar" als materiaal dat composteerbaar is in installaties voor het beheer van stedelijk en industrieel afval. Dit betekent dat materiaal anaëroob (zonder zuurstof) afbreekt en kooldioxide, water en biomassa als bijproducten produceert. Moderne stortplaatsen zijn ontworpen om beschikbare vochtigheid en zuurstof te minimaliseren, wat resulteert in een beperkte ontleding van afval.
 
Composteerbaar:
Composteerbare materialen bestaan uit materie die volledig zal ontbinden in een composteeromgeving. Of het nu gaat om residentieel of commercieel, composteren vereist dat miljoenen micro-organismen aanwezig zijn met voldoende vocht, zuurstof en warmte om het afval af te breken. Zodra de micro-organismen het materiaal verbruiken, wordt de compost gescreend om grote stukken terug te brengen naar het begin van het proces voor verdere afbraak. Vervolgens kan het resulterende materiaal worden gebruikt als een grondverbetering of een ander soortgelijk gebruik. In het algemeen wordt verpakkingsmateriaal gecertificeerd als composteerbaar als het breekt met hetzelfde tempo als de natuurlijke materialen die in de compost ermee zijn verwerkt, zoals bladeren en voedselresten, volgens de American Society for Testing Materials (ASTM).
 
Paper Water Bottle - A Refreshing Alternative ™
Het doel van Backyard Compostable ™ is de ultieme bestemming voor Paper Water Bottle-producten. Met dit doel voor ogen nodigt Paper Water Bottle producenten en consumenten uit om mee te doen aan de reis naar ongeëvenaarde duurzaamheid.