Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA JCB Maestro

SPLAT®

SPLAT® is een internationaal bedrijf dat producten voor mondhygiëne produceert van hoge kwaliteit en onder zeer hygiënische en gecontroleerde omstandigheden. Voor alle producten is klinische documentatie beschikbaar.

 

 

 

 

 

preload spinner

SPLAT® is een internationaal bedrijf dat biologische tandpasta, mondwater, tandzijde en andere producten voor mondhygiëne produceert.

 

De producten zijn van hoge kwaliteit en worden onder hygiënische en gecontroleerde omstandigheden vervaardigd.

 

SPLAT® zorgt ervoor dat tandenpoetsen niet saai wordt.

 

Hun tandpasta's bevatten onder andere diamanten extract dat smaakt naar champagne, vurige chilipasta die de bloedtoevoer naar het tandvlees stimuleert en vooral tandpasta die een slechte adem bestrijdt.

 

SPLAT® probeert ons verlangen om onze tanden te poetsen leuker en opwindender te maken.

 

Lees meer over SPLAT verderop op deze pagina.

 

Hun producten worden gemaakt in een ecologisch schone regio in Valdai, maar ook in Italië en Duitsland.

 

SPLAT® heeft een state-of-the-art fabriek met biologisch-farmaceutische producten die ontwikkeld en geproduceerd worden in samenwerking met meer dan 80 Europese en Japanse partners. De producten worden elk in kleine hoeveelheden gemaakt.

 

SPLAT® is zich bewust van de menselijke verantwoordelijkheid jegens de natuur en doet er alles aan om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

 

Hun producten bevatten natuurlijke plantaardige oliën en extracten die, samen met moderne technologie, uw mondhygiëne en het milieu ten goede komen.

 

De fabrikant is CO2-neutraal en gecertificeerd volgens de internationale normen voor GMP Cosmetics en ISO 9001.


Hun productie is volledig milieuvriendelijk.