Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA JCB Maestro

Molly Corker

Dane Mikkel Randløv is een opgeleide bioloog en heeft de afgelopen 16 jaar gewerkt aan beoordelingen van effecten op de natuur. Dus wanneer hij in 2021 besluit een natuurlijke deodorant te ontwikkelen en te produceren, is dat allemaal natuurlijk verbonden met zijn hele aanpak en werken met de natuur in het bijzonder.
 

Mikkel heeft een super effectieve deodorantstick ontwikkeld, die eenvoudig te begrijpen is in zijn ingrediëntenbasis/samenstelling, in de absoluut hoogste en meest grondig bewerkte kwaliteit, bestaande uit alleen natuurlijke ingrediënten.
 

Gezegd moet worden dat Mikkel in die mate geslaagd is in zijn missie.

Lees hieronder over alle ingrediënten en hun eigenschappen in de deodorant:

preload spinner

Mangifera Indica Seed Butter*:

Plantaardig vet gemaakt van de pitten van biologische mango's uit India. Mangoboter is rijk aan antioxidanten, vitaminen en gezonde vetzuren. Mangoboter heeft voedende en hydraterende eigenschappen en voegt een luxueus zacht gevoel toe aan de deodorant, terwijl het ook werkt als een mild smeermiddel voor de huid.

 

Cetearyl Alcohol:

Plantaardig vet gemaakt van kokos- en palmolie. Cetearylalcohol wordt voornamelijk gebruikt als stabiliserend ingrediënt dat de deodorant stevigheid geeft. Daarnaast zorgt de cetearylalcohol ervoor dat de deodorant niet vettig aanvoelt. Cosmetische producten met het label "alcoholvrij" kunnen cetearylalcohol bevatten, omdat het effect enigszins verschilt van de alcoholen die de huid irriteren.


Cyclodextrine:

Koolhydraten gemaakt van aardappelzetmeel. De moleculaire vorm van de stof maakt het mogelijk om andere moleculen in te kapselen. Cyclodextrine elimineert slechte zweetgeur door de moleculen in te kapselen die de slechte geur veroorzaken. Cyclodextrine neemt vocht op en helpt zo de oksel droog te houden.


Capryl/Caprine triglyceriden:

Plantaardige olie gemaakt van biologische kokosnoten. Gefractioneerde kokosolie is een zeer goede dragerolie voor etherische oliën, omdat het gemakkelijk door de huid dringt zonder er vettig uit te zien. Naast een antioxiderende werking geeft de gefractioneerde kokosolie de deodorant een gladde en zijdezachte kwaliteit.

 

Butyrospermum Parkii Butter*:

Plantaardig vet gemaakt van biologische shea noten uit West-Afrika. De hoge concentratie aan antioxidanten, vitamines en gezonde vetzuren in sheaboter maakt het ongelooflijk voedend en hydraterend voor de huid. Karitéboter voegt een luxueus verzachtend gevoel toe aan de deodorant, terwijl het ook werkt als een mild smeermiddel voor de huid.


Magnesium hydroxide:

Een natuurlijke anorganische verbinding die in de natuur voorkomt als het mineraal bruciet. Magnesiumhydroxide neutraliseert de groei van geurveroorzakende bacteriën door een alkalische omgeving te creëren die voorkomt dat bacteriën zweet afbreken, waardoor de slechte geur wordt voorkomen.

 

Tocopherol:

Gemaakt van soja. Vitamine E is een natuurlijke antioxidant die de houdbaarheid van de deodorant verlengt.

 

Zinc Oxide:

Een natuurlijke anorganische verbinding tussen het mineraal zink en zuurstof in de lucht. Zinkoxide heeft milde antibacteriële eigenschappen en werkt als een natuurlijke ontstekingsremmer.

 

Helianthus Annuus Seed Oil*:

Plantaardige olie gemaakt van biologische zonnebloempitten.

(*=organisch)