Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA JCB Maestro

Maskafé

Wij zijn distributeur en leverancier van Maskafé in Nederland.
Lees meer onderaan de pagina.

preload spinner

Korea is lange tijd de populairste bestemming geweest voor schoonheidsfanaten, schoonheidsbloggers en professionals uit de industrie, en Koreaanse huidverzorging wordt alleen maar populairder.

Korea is het land waar het gepatenteerde Bio-Cellulose Sheet Mask van Maskafé wordt vervaardigd.

Gepatenteerde gezichtsmaskers van Maskafé:

  • Voedend
  • Hydraterend
  • Verhelderend

Wat is er bijzonder aan de maskers van Maskafé?

Bio-Cellulose Sheet Mask van Maskafé heeft het wereldoctrooi verkregen doordat het masker is gemaakt van 100% natuurlijk kokoswater dat is gefermenteerd in combinatie met Coffee Seed Oil.

Dit driedimensionale productieproces zorgt ervoor dat de maskers 200 keer meer vocht kunnen bevatten en het is dit hoge absorptievermogen dat in deze prachtige maskers wordt gebruikt en ze volledig uniek maakt.

Het flexibele materiaal voelt zacht en heerlijk aan op de huid en heeft een comfortabele pasvorm. Het masker is strak en zit stevig op de gezichtshuid en zorgt voor 20-30 minuten puur welzijn.

MASKER + KOFFIE = MASKAFE!

Alle maskers van Maskafé bevatten koffiezaadolie (COFFEA ARABICA SEED EXTRACT) die, dankzij het hoge gehalte aan linolzuur, het vermogen hebben om transepidermaal vochtverlies te verminderen en de huidbarrière te versterken.


Koffiezaadolie heeft ontstekingsremmende eigenschappen en bevat enzymen die werken als een stimulerende ontgifting, waardoor het masker ideaal is voor het behandelen van b.v. problematische huid en acne.