Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA JCB Maestro

ARGAÏA

Natuurlijk kleimaskers klaar voor gebruik of als doe-het-zelf mixpoeder

Geïnspireerd door het verhaal van de aardegodin Gaia, die bekend staat om haar bescherming van de natuur, werd in 2023 in Frankrijk het merk Argaïa opgericht.

De klei die in de producten van Argaïa wordt gebruikt, wordt met de hand geoogst uit Franse steengroeven, waardoor het natuurlijke evenwicht van de aarde behouden blijft. Het merk werkt nauw samen met lokale boeren, ondersteunt plattelandsgebieden en promoot duurzame landbouwmethoden.

preload spinner

Ervaar de kwaliteit en resultaten van Argaïa gezichts- en lichaamsmaskers met b.v. ghassoul, roze, groene of witte klei. Argaïa is een Frans merk waarvan de rode draad in al hun schoonheidsproducten natuurlijke ingrediënten op kleibasis zijn, gemaakt door moeder aarde.

Groene klei - Montmorilloniet

Dankzij de absorberende, reinigende en balancerende eigenschappen is groene klei ideaal voor de gecombineerde tot vette huid en voor de hoofdhuid die gevoelig is voor overtollig talg. Groene klei is ook effectief voor de probleemhuid.

Witte klei - Kaolien

Witte klei, boordevol silica, is een bijzonder zachte en neutrale klei, die perfect is voor een diepe reiniging en revitalisatie van de droge, gevoelige en geïrriteerde huid, maar ook van de rijpere huid. Met zijn herstellende en talgregulerende eigenschappen is het geschikt voor alle huidtypes.

Roze klei - Illiet + Kaolien

De combinatie van witte en rode klei is bijzonder geschikt voor het reinigen van de gevoelige en delicate huid, omdat ze samen zachte en verzachtende eigenschappen hebben voor de huid, terwijl ze tegelijkertijd een revitaliserende glans geven aan een doffe teint.

Ghassoul

De minerale klei ghassoul is geschikt voor alle huidtypes. Ghassoul reinigt effectief de huid en verwijdert onzuiverheden, vooral mee-eters veroorzaakt door talg. De huid blijft schoon en zacht.