Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA JCB Maestro

SABBIA

Meng je eigen shampoo, body wash of handzeep door alleen water toe te voegen aan het poeder dat je in een envelop koopt

Het verlangen naar verandering in de consumptie van plastic verpakkingen door de cosmetica-industrie is de drijvende kracht geweest voor Tomas en Lukas, die, in samenwerking met de Universiteit van Aarhus, de kans hebben gehad om zich te verdiepen in innovatieve ideeën en intensief onderzoek op dit gebied. visie vorm kreeg, werd het SABBIA-project ook beloond met subsidies van sterren uit de industrie zoals Grundfos en de Foundation for Entrepreneurship. Deze mijlpalen hebben direct bijgedragen aan de Sustainable Development Goals van de VN en gaan hand in hand met de missie van SABBIAS: het mondiale streven naar een betere en schonere toekomst, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Lees hier hieronder meer.

preload spinner

MIX POWDER & WATER 💧 SHAKE YOUR OWN FLUID HANDSOAP 👇

 

SABBIA is het verhaal van twee ambitieuze studenten, Tomas en Lukas, die met visies, dromen en een meedogenloos streven naar een schonere en betere wereld op reis zijn gegaan om het verhaal van duurzaamheid in de cosmetica-industrie te herschrijven.

Alles samen om een ​​duurzame oplossing te creëren die een schonere en betere wereld voor onze kinderen kan bieden.

Traditionele zepen bestaan ​​voor 95% uit water en zijn vaak verpakt in wegwerpplastic, dat in mindere mate gerecycled wordt. SABBIA maakt daar nu een einde aan dankzij hun productreeks poederzeep in zakjes die zijn aangepast voor respectievelijk het wassen van de handen, het wassen van het lichaam en het wassen van haar, waarbij u alleen maar het poeder en water hoeft te mengen in een bakje naar keuze en schudden. het samen. Laat ze 20-30 minuten rusten en je hebt je eigen hand-, lichaams- of shampooproduct gecreëerd.

Er zijn veel voordelen aan de "doe het zelf" zepen van SABBIA:

  • In het zakje zitten de ingrediënten op poederbasis, je betaalt dus niet voor water
  • Duurzame papieren verpakkingen, dus geen plastic afval
  • Lange houdbaarheid van het product in poedervorm in de zak totdat je ze mengt
  • Gefeliciteerd, je kunt nu je eigen zeep maken
  • Navul Zero Waste concept, vul uw verpakkingen keer op keer bij
  • Zero Waste, krachtige, effectieve en natuurlijke handzeep, body wash of haarshampoo
  • Zachte producten voor zowel jou als de planeet