Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA JCB Maestro

TURBLISS

TURBLISS komt uit Estland, een land met veel bossen en moerassen, dat een schat bevat - TURF.

Turf heeft een ongelooflijk hoog gehalte aan voedingsstoffen, die TURBLISS het eerste merk is dat wordt gebruikt bij de productie van TURBLISS high-end turfmaskers en turf bioactieve toner.

Estland ligt op een breedtegraad waar veen van Moeder Aarde, volledig onaangeroerd, duizenden jaren heeft gelegen en gerijpt. Turf is volledig uniek in zijn samenstelling, omdat het zeldzame organische zuren bevat.

TURBLISS geeft nieuwe waarde aan een zeer speciale natuurlijke hulpbron van moeder aarde - turf, en in combinatie met moderne wetenschap creëert TURBLISS nieuwe hoogten voor natuurlijke schoonheidsproducten.

preload spinner

Hoe werkt het? Balneologisch veen is natuurlijke hoogtechnologische. De natuurlijke samenstelling is extreem rijk aan bioactieve stoffen - humus-, fulvine- en hymatomelanzuur, anorganische mineralen, lipiden, aminozuren, enzymen, micro-elementen, fytonutriënten, antioxidanten en zwavel.

Deze bioactieve stoffen dringen diep door in de huid en herstellen de elasticiteit en de normale functie van de huid.

De turfmaskers werken als een effectieve anti-aging behandeling en bevatten een enzym dat diep reinigt en de probleemhuid in balans brengt.

TURBLISS turfmasker kan psoriasis en eczeem verlichten, stimuleert de microcirculatie en het metabolisme van de huid.

TURBLISS turfmaskers zijn allemaal diepreinigend en diep hydraterend tegelijk bij correct gebruik. Humuszuur is sterk genoeg om het oxidatieproces in de huid om te keren en cellulitis te verminderen. Een van de belangrijkste componenten voor het behoud van het vocht en de elasticiteit van de huid is hyaluronzuur.

Humuszuur helpt de activiteit van hyaluronzuurmoleculen te verlengen, wat de vorming van rimpels vermindert en de huid zo jong, zacht en soepel houdt. Tot slot kunnen we hyaluronzuur of collageen toevoegen aan een turfmasker met humuszuur uit turf om de huidcellen te helpen deze stoffen zelf aan te maken.