VISA Electron MasterCard VISA JCB Dankort + VISA/Dankort Maestro

TurBliss

Wij zijn leverancier en distributeur van TurBliss in Nederland

Lees meer onderaan de pagina

TurBliss

Estland is een land van bossen en moerassen met een schat - turf. Turf is een van de belangrijkste natuurlijke hulpbronnen van Estland, een bekend verwarmings- en tuinproduct dat naast de industriële waarde zeer heilzame stoffen voor het menselijk organisme bevat.

Estland bevindt zich op een plek waar geologie, biologie en weer hebben samengewerkt om een laag balneologisch veen te creëren dat zo rijk is aan humusstoffen dat het kan worden gebruikt om natuurlijke cosmetica van hoge kwaliteit te produceren.

 

Turbliss werd geboren uit de droom om meer waarde te geven aan een zeer speciale natuurlijke hulpbron, gebruikmakend van de kennis van onze grootmoeders in combinatie met de moderne wetenschap. Samen met wetenschappers en moerasspecialisten hebben we unieke methoden ontwikkeld voor het vinden, graven, analyseren en verwerken van balneologisch veen om het in een gebruiksvriendelijk functioneel cosmetisch product te veranderen voor een modern mens.

 

Hoe werkt het?

Balneologisch veen is natuurlijke, geavanceerde technologie. De originele samenstelling is uiterst rijk en bioactief - humus, fulvisch en hymatomelaanzuren, anorganische mineralen, lipiden, aminozuren, enzymen, micro-elementen, fytonutriënten, antioxidanten en zwavel. Deze bioactieve stoffen dringen diep in de huid door, herstellen de elasticiteit en het normale functioneren. Turf is een effectieve anti-age behandeling en heeft een enzymschil, het reinigt diep en balanceert de probleemhuid, verlicht psoriasis en eczeem, stimuleert de microcirculatie van de huid en het metabolisme. Turbliss gezichtsmaskers zijn allemaal diep reinigend en diep hydraterend op hetzelfde moment, wanneer correct gebruikt. Humuszuur is sterk genoeg om het oxidatieproces om te keren en cellulitis te verminderen.

Een van de belangrijkste componenten bij het handhaven van vocht en elasticiteit van de huid is hyaluronzuur. Humuszuur helpt de levensduur van hyaluronzuurmoleculen te verlengen, waardoor de vorming van rimpels wordt vertraagd en het vochtgehalte van de huid zo hoog mogelijk blijft. Kortom, in plaats van hyaluronzuur of collageen toe te voegen aan een gezichtsmasker, kunnen we humuszuur uit turf gebruiken om de huidcellen te helpen deze stoffen zelf te produceren.

Het masker wordt geleverd in een glazen pot met een deksel van BPA-vrij plastic.