Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA JCB Maestro

Uitverkocht
Molly Corker - Natural deodorant stick - Pine |  Rosemary | Lime

Molly Corker - Natural deodorant stick - Pine |  Rosemary | Lime

20,00 EUR

(incl. BTW)

Catalogusprijs 20,00 EUR (incl. BTW)


Model/Product no.: 5700002236821
Voorraad status: Niet op voorraad

Een 100% natuurlijke deodorantstick van Molly Corker is voor jou die een effectieve deodorant wil, gemaakt met natuurlijke ingrediënten in gedachten.

De deodorant is geproduceerd zonder gebruik van aluminium en heeft een heerlijke textuur waardoor je een goede ervaring krijgt.

 

Etherische geurnoten: dennennaalden, rozemarijn en limoen, die in combinatie een rijke en frisse geur geven.

Een onweerstaanbare en verleidelijke geur die je de hele dag fris en geurig houdt.

 

De deodorant is super effectief en je hoeft maar heel weinig aan te brengen voor de deodorant om je de hele dag 100% vrij te houden van nare geurtjes.

Magnesiumhydroxide neutraliseert de groei van geurveroorzakende bacteriën door een alkalische omgeving te creëren die voorkomt dat bacteriën zweet afbreken, waardoor de slechte geur wordt voorkomen. 

 

De deodorant is veganistisch.

 

Huidtype: alle

(unisex)

 

Molly Corker is zowel ontwikkeld als geproduceerd in Denemarken.

 

Sollicitatie:

  • Zet de deodorant niet te hoog, net boven de rand
  • Breng aan onder de armen op een schone en droge huid, met heel weinig en lichte bewegingen, omdat de textuur zacht is
  • Laat de deodorant intrekken voordat je je aankleedt of breng het aan na het aankleden

 

Bewaar niet in direct zonlicht.

 

Lees hieronder over alle ingrediënten en hun eigenschappen in de deodorant:

(*=organisch)

 

Mangifera Indica Seed Butter*:

Plantaardig vet gemaakt van de pitten van biologische mango's uit India. Mangoboter is rijk aan antioxidanten, vitaminen en gezonde vetzuren. Mangoboter heeft voedende en hydraterende eigenschappen en voegt een luxueus zacht gevoel toe aan de deodorant, terwijl het ook werkt als een mild smeermiddel voor de huid.

 

Cetearyl Alcohol:

Plantaardig vet gemaakt van kokos- en palmolie. Cetearylalcohol wordt voornamelijk gebruikt als stabiliserend ingrediënt dat de deodorant stevigheid geeft. Daarnaast zorgt de cetearylalcohol ervoor dat de deodorant niet vettig aanvoelt. Cosmetische producten met het label "alcoholvrij" kunnen cetearylalcohol bevatten, omdat het effect enigszins verschilt van de alcoholen die de huid irriteren.


Cyclodextrine:

Koolhydraten gemaakt van aardappelzetmeel. De moleculaire vorm van de stof maakt het mogelijk om andere moleculen in te kapselen. Cyclodextrine elimineert slechte zweetgeur door de moleculen in te kapselen die de slechte geur veroorzaken. Cyclodextrine neemt vocht op en helpt zo de oksel droog te houden.


Capryl/Caprine triglyceriden:

Plantaardige olie gemaakt van biologische kokosnoten. Gefractioneerde kokosolie is een zeer goede dragerolie voor etherische oliën, omdat het gemakkelijk door de huid dringt zonder er vettig uit te zien. Naast een antioxiderende werking geeft de gefractioneerde kokosolie de deodorant een gladde en zijdezachte kwaliteit.

 

Butyrospermum Parkii Butter*:

Plantaardig vet gemaakt van biologische shea noten uit West-Afrika. De hoge concentratie aan antioxidanten, vitamines en gezonde vetzuren in sheaboter maakt het ongelooflijk voedend en hydraterend voor de huid. Karitéboter voegt een luxueus verzachtend gevoel toe aan de deodorant, terwijl het ook werkt als een mild smeermiddel voor de huid.


Magnesium hydroxide:

Een natuurlijke anorganische verbinding die in de natuur voorkomt als het mineraal bruciet. Magnesiumhydroxide neutraliseert de groei van geurveroorzakende bacteriën door een alkalische omgeving te creëren die voorkomt dat bacteriën zweet afbreken, waardoor de slechte geur wordt voorkomen.

 

Tocopherol:

Gemaakt van soja. Vitamine E is een natuurlijke antioxidant die de houdbaarheid van de deodorant verlengt.

 

Zinc Oxide:

Een natuurlijke anorganische verbinding tussen het mineraal zink en zuurstof in de lucht. Zinkoxide heeft milde antibacteriële eigenschappen en werkt als een natuurlijke ontstekingsremmer.

 

Helianthus Annuus Seed Oil*:

Plantaardige olie gemaakt van biologische zonnebloempitten.


 

De Molly Corker deodorantverpakking is gemaakt van PCR-plastic (PCR = Post Consumer Recycled - Verzameld plastic dat wordt gerecycled tot nieuw plastic)

Wanneer je de verpakking na gebruik moet vernietigen, wordt deze gesorteerd tot hard plastic zodat deze in de kringloop voor PCR kan worden opgenomen.

Inci / Ingrediënten Mangifera Indica Seed Butter*, Cetearyl Alcohol, Cyclodextrin, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter*, Magnesium Hydroxide, Tocopherol. Zinc Oxide, Pinus speccies twig leaf oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Citrus aurantifolia oil, Helianthus Annuus Seed Oil*, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL - *økologisk landbrug
Allergenen CITRAL, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL
Verkoopprijs in Euro 20,00
Inhoud 75ml.
Colli 6 st
Land van Herkomst Denemarken

Klanten die dit artikel hebben gekocht kochten ook