Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA JCB Maestro

Massage gel & Body lotion

Geen spierpijn en spierkrampen meer!

Sport- & massagegel is een MUST HAVE in iedere sporttas! De gel is zo samengesteld dat je er heel lang in kunt masseren.


Of kies voor de heerlijke en zeer milde magnesium body lotion, die zeer geschikt is voor de droge huid en die op geen enkele manier "prikt" nadat het op de huid is aangebracht. Het wordt door de huid opgenomen en is niet vettig.

preload spinner

Sport- en massagegel

Spierpijn na een intensief actieve dag of training? Of voelt u over het algemeen alleen maar pijn en vermoeidheid in de spieren en heeft u misschien ook moeite om in slaap te vallen?

Een van de meest waarschijnlijke oorzaken is waarschijnlijk een magnesiumtekort. Dit mineraal is verantwoordelijk voor spierontspanning en het is essentieel voor sporters om de nodige rust te krijgen zodat de spieren kunnen herstellen.

Het magnesiumgehalte in het lichaam tijdens fysieke activiteit neemt in het lichaam intensief af en het lichaam kan een tekort aan magnesium krijgen.

Magnesium helpt de spieren te versterken en te beschermen tegen blessures.

Dus hoe verrijk je je lichaam met magnesium? Eenvoudig en effectief met de speciaal ontwikkelde magnesiumgel. Het combineert natuurlijk magnesium met eucalyptus en kamfer, wat de spiervoeding verwarmt en intensiveert door de bloedstroom te verbeteren. Magnesiumionen dringen tijdens de massage de huid binnen.

Het krachtige samenspel tussen de componenten zorgt voor een snelle opwarming en voorziet de spieren van energie vóór de fysieke activiteit en vult ook het magnesiumverlies daarna aan.

Het is een effectieve manier om magnesium aan spieren en gewrichten te leveren.

Milde bodylotion

Als je nieuw bent bij het gebruik van een magnesiumproduct, is een milde magnesium bodylotion een goede keuze. Magnesiumlotion voorziet de huid van waardevolle mineralen en hydrateert de huid. Het heeft een zachte textuur en wordt gemakkelijk opgenomen. Je krijgt een gevoel van comfort en ontspanning door je hele lichaam.